Izbornik
mmu naslovna radio hrvatski mmu naslovna radio rusinski 

Radio emisija - Od faksa do faksa

Arhiva emisija


*3. U današnjoj emisiji predstavljamo Odjel za kulturologiju osječkog Sveučilišta J. J. Strossmayera. Riječ je o relativno mladom Odjelu koji je do sada sudjelovao u različitim projektima, ali i ostvario mnoge oblike suradnje u lokalnoj zajednici. Kako je studiranje izgledalo na početku te koji planovi za dalje tijekom razgovora reći će nam asistent na Odjelu za kulturologiju Tomislav Levak. Emisiju pripremila Mirna Šmit, tehnički obradio Robert Pavelić.


*2. Danas ćemo predstaviti Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Osječkoga sveučilišta, a konkretnije ćemo razmotriti Učiteljski studij. O tome smo razgovarali  s  prodekanicom za znanost, izv. prof.  Irellom Bogut, a potražili  smo naravno i studensko mišljenje od studentice treće godine učiteljskog smjera Ane Čolaković. Emisiju pripremila Lesya Mudri.


*1. Poslušajte emisiju "Od faksa do faksa", emisiju za studente i za one tko to želi postati. Danas je u našem  fokusu  Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Osječkoga sveučilišta, smjer Rani predškolski odgoj. O fakultetu smo razgovarali sa prodekanicom za nastavu, izv.prof. Vesnicom Mlinarević i studenticom treće godine, budućom odgajateljicom Zitom Kelemen. Emisiju pripremila Lesya Mudri.


Društvene mrežeStatistika posjeta

2.png0.png7.png4.png4.png7.png
1
Online

MULTIKULTURNA MEDIJSKA UDRUGA “SRIJEM”

Osnivanjem ove stranice nadamo se podići razinu osviještenosti i samopoštovanja manjinskih zajednica u Republici Hrvatskoj. Isto tako, naša trajna misija jest njegovati mostove zajedništva i kulturološku protkanost nacionalnih manjina i hrvatskoga naroda u lokalnoj zajednici, domovini i iseljeništvu.

Kontaktirajte nas

NašiPartneri