Izbornik
mmu naslovna radio hrvatski mmu naslovna radio rusinski 

Radio emisija - Obiteljsko gnijezdo

Arhiva emisija


*3. Aktualno Obiteljsko gnijezdo bavi se prigradskim vukovarskim naseljem Sotin, u kojemu je s mještanima razgovarala Tetyana Kochnyeva. Tehnička obrada Robert Pavelić.


*2. Emisija “Obiteljsko gnijezdo”  posvećena je mjestima i mještanima Vukovarsko- srijemske županije, ponajprije višečlanim obiteljima koje odolijevaju iskušenjima ekonomske krize i svojim primjerom pokazuju kako se na hrvatskom istoku od rada ipak može živjeti. Današnja emisija govori o Petrovcima  u Općini Bogdanovci, gdje smo razgovarali s tamošnjim zamjenikom načelnika općine Petrovčaninom Jaroslavom Međešijem, kao i s bračnim parom Sopka-  Marinom i Igorom.  Emisiju pripremila Ljiljana Kiš.


*1. Vodimo Vas u još jedno Obiteljsko gnijezdo, emisiju posvećenu mjestima i mještanima u Vukovarsko-srijemskoj županiji. U današnjoj emisiji posjetili smo Bogdanovce te razgovarali s načelnikom  Jurjem Mihajlovićem te s Dejanom Miličevićem, uspješnim poljoprivrednikom, koji živi u Bogdanovcima sa suprugom, troje djece i majkom u zajedničkom kućanstvu. Emisiju pripremila Tetyana Kochnyeva.


Društvene mrežeStatistika posjeta

2.png0.png5.png2.png0.png7.png
1
Online

MULTIKULTURNA MEDIJSKA UDRUGA “SRIJEM”

Osnivanjem ove stranice nadamo se podići razinu osviještenosti i samopoštovanja manjinskih zajednica u Republici Hrvatskoj. Isto tako, naša trajna misija jest njegovati mostove zajedništva i kulturološku protkanost nacionalnih manjina i hrvatskoga naroda u lokalnoj zajednici, domovini i iseljeništvu.

Kontaktirajte nas

NašiPartneri